About us

Hvad er Hydrobiking

HydroBiking er økoturisme, og vi er passionerede cyklister, der elsker vandleg. Hos Hydrobiking er vi meget glade for at kunne introducere cykling på vandet til både lokale og turister i København og det store Danmark. HydroBiking blev etableret i marts 2022 og tilbyder guidede ture og teambuilding-aktiviteter, der kombinerer moderne motion med sight-seeing. Vi kalder det 'cykel-seeing'.

Om cyklerne

Schiller-cykler er sikre, sjove og lette cykler, som stort set alle vil være i stand til at styre. Cyklerne er kvalitetskonstruerede, topmoderne luksus-vandscootere og er både stabile, hurtige og brugbare til både rekreation og transport. For mere information, tøv ikke med at kontakte os.

Dedikeret team

Vores team er dedikeret til at yde en enestående kundeservice til alle vores kunder. Vores guider har stor sans for eventyr, og vores virksomhed anerkender vigtigheden af ​​sikkerhedsledelse og miljømæssig bæredygtighed.

Vores hold

Aquaman
Oliver Volante

44 år og fra New Zealand. Har dedikeret mange år af sit liv til at studere havet, undervise i dykning og hjælpe andre med at nyde oplevelsen ved at befefinde sig på/i vandet. Oliver er en erfaren turismeoperatør med en passion inden for kundetilfredshed og med særlig opmærksomhed på marine økoturisme.

.

Kaptajn
Jorg Gaide-Harringe

21-årig tysk iværksætter, der er dedikeret til at give andre mennesker gode oplevelser ved at udvikle forretninger, der tilbyder økoturismeaktiviteter. Jorg er en ivrig cykelentusiast, der har rejst meget, og han er drivkraften bag HydroBiking ApS.